za-dobu-v-zaporizkii-oblasti-viiska-rf-410-raziv-byly-po-naselenym-punktam

За добу в Запорізькій області війська рф 410 разів били по населеним пунктам

 • 51603 переглядiв

За минулу добу ворог здійснив 410 обстрілів у Запорізькій області, в результаті яких постраждали щонайменше 8 населених пунктів, включаючи авіаудари, атаки безпілотників, ракетні та артилерійські обстріли різних населених пунктів.

За останні 24 годин ворог здійснив 410 обстрілів по Запорізькій області, зачіпаючи щонайменше 8 населених пунктів. Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

Ворожа війська нанесли з авіації 4 удари по Роботиному, а 128 безпілотних літальних апаратів різних модифікацій атакували кілька селищ, включаючи Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку та Червонодніпровку.

Додатково, 22 обстріли ракетно-артилерійських систем накрили Малу Токмачку, Роботине та Малинівку, а 256 артобстрілів було нанесено по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного, Малинівки та Новоселівки.

Додамо

За минулу добу було зареєстровано 17 повідомлень щодо руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. На щастя, без жертв.

рф хоче перезапустити тимчасово окуповану Запорізьку АЕС13.04.24, 05:24

Юлія Котвицька

Війна

Популярні

Новини по темі

За добу рф втратила 1030 військовослужбовців

 • 54588 переглядiв

США інформують, що Іран переміщує військову техніку

 • 102534 переглядiв