za-dnipro-odesu-lviv-ta-kyiv-vidpovid-ne-zabarytsia-danilov-vidreahuvav-na-nichnu-ataku-rf-po-ukraini

"За Дніпро, Одесу, Львів та Київ відповідь не забариться": Данілов відреагував на нічну атаку рф по Україні

 • 24513 переглядiв

Данілов заявляє, що російські ракетні атаки посилюють український опір і ненависть до росії, не залишаючи шансів на переговори.

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов переконує, що масовані ракетні обстріли рф лише підживлюють ідеї Національного спротиву, а не штовхають Україну до переговорів. Про це йдеться у його дописі на сторінці в соцмережі Х, передає УНН.

Деталі 

За його словами, ракетні удари рф матимуть прямо протилежний ефект, ніж очікують у кремлі, але вони ніколи не зрозуміють України. 

Секретар РНБО пояснив, що такі атаки призведуть до ще більшої ненависті до росії і росіян, які з тваринною покірністю підтримують рашистський режим – вони вороги, назавжди.

Під час атаки росії на Україну "невідомий об'єкт" залетів у повітряний простір Польщі 29.12.23, 12:30

Також у суспільстві посилюється несприйняття всього, що пов’язано з російськістю – культури, мови, традицій. Країною, яка вбиває дітей і обирає "військовими" цілями пологові будинки. 

Крім того, Данілов переконаний, що після таких атак українці не допустять розмов і дій у напрямі будь-яких компромісів з рф. 

Усе це справа бункерного щура, який своїми руками риє власну могилу, прийнявши рішення напасти на Україну, яка врешті-решт його і поховає. <...>
За Дніпро, Одесу, Львів і Київ – відповідь не забариться…

- заявив Данілов.

Доповнення

Згідно з заявою Генерального прокурора України Андрія Костіна в результаті наймасштабнішої нічної атаки росіян на Україну вже відомо про щонайменше 16 загиблих. Ще 97 людей отримали поранення, серед них двоє дітей.

Водночас правоохоронці наголошують, що в усій Україні триває розбір завалів та ліквідація наслідків ракетної атаки рф, тож кількість постраждалих може змінюватись.

Нагадаємо

В Повітряних силах ЗСУ заявили, що час ворожої атаки у п'ятницю у небі над Україною було збито 114 з 158 повітряних цілей - ракети різних типів та ударні БплА. 

Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із підрозділами Сил оборони України знищено - 27 ударних БпЛА "Shahed-136/131",  87 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

Ракетна атака на Запоріжжя: кількість поранених зросла до 1229.12.23, 13:25

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетна атака на Запоріжжя: кількість поранених зросла до 12

     • 23559 переглядiв