za-den-okupanti-vdarili-po-sumskiy-oblasti-64-razi-ye-zagibli-ta-poraneniy

За день окупанти вдарили по Сумській області 64 рази, є загиблі та поранений

 • 182011 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. За день російські окупанти чотири рази обстрілювали населені пункти Сумської області. Зафіксовано 64 приходи. У Юнаківській громаді двоє загиблих і поранений. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає УНН.

Цитата

"За день росіяни чотири рази обстрілювали населені пункти області. Били прицільно по мирним людям і цивільним об'єктам з мінометів та артилерії. Загалом 64 приходи", - зазначив Живицький.

Деталі

У Юнаківській громаді в результаті ворожого удару по центру села двоє загиблих і поранений. Крім того, пошкоджено амбулаторію, котельню, лінію електропередач.

Хотінська громада: артилерійський обстріл. Пошкоджено будівлю рятувальників, дитячий спортзал, цивільний автомобіль і щонайменше 5 будинків.

Новослобідська громада: мінометний обстріл. Пошкоджено будинок культури, школу, дитячий майданчик, лінію електропередач.

Цитата

"Як після всього цього можна назвати наших сусідів людьми? росія - країна терорист. Дякую нашим захисникам та захисницям за усе, про що не пишу в зведеннях!", - додав голова ОВА.

Нагадаємо 

Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький повідомив про обстріли території області за 17 жовтня. Під ворожий вогонь потрапили 4 громади.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаївській області зафіксовані ворожі дрони - ОВА

     • 150890 переглядiв

    ПЦУ дозволила проводити Різдвяне богослужіння 25 грудня

     • 223318 переглядiв

    Ракети та дрони-камікадзе у напрямку Кривого Рогу – Вілкул

     • 197174 переглядiв

    Як працює КАСКО від ARX за кордоном - 7 місяців війни

     • 335219 переглядiв