ukenru
z-ukrayini-vidvorili-vora-v-zakoni-na-prizvisko-zyuzya

З України видворили "вора в законі" на прізвисько "Зюзя"

 • 20225 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. "Вора в законі" на прізвисько "Зюзя" примусово видворено за межі України. 39-річному громадянину іншої держави заборонено в’їжджати в Україну упродовж 3-х років. Про це повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції, передає УНН.

Деталі

Оперативники отримали інформацію, що до Києва прибув 39-річний "вор в законі" на прізвисько "Зюзя". За наявними даними, "авторитет" прибув до столиці, аби зустрітися з особами із кримінального середовища та вирішити питання перерозподілу грошових "потоків", отриманих від учинення майнових злочинів. Крім того, поліцейські з’ясували, що він потрапив на територію України поза офіційними пунктами пропуску.

Оперативник встановили його місце перебування. Правоохоронці провели заходи для затримання "вора в законі" та доставили до Державної міграційної служби України.

Як зазначили поліцейські, 22 січня 39-річного громадянина було примусово видворено за межі країни із забороною в’їзду до України на 3 роки. 

Нагадаємо, в листопаді минулого року у Київській області затримали відомого кримінального авторитета на прізвисько “Магало”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП