ukenru
z-pochatku-karantinu-do-sudiv-ne-pustili-ponad-tisyachu-vidviduvachiv-z-pidvischenoyu-temperaturoyu

З початку карантину до судів не пустили понад тисячу відвідувачів з підвищеною температурою

 • 11232 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. З початку карантину в Україні співробітники Служби судової охорони не допустили до приміщень суду 1002 відвідувачів з підвищеною температурою тіла та ознаками ГРВІ. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр Служби судової охорони.

"З початку введення карантинних заходів у 251 суді, органі та установі системи правосуддя, що перебувають під охороною Служби судової охорони, співробітники Служби проводять температурний скринінг їх працівникам і відвідувачам. За цей час судові охоронці перевірили майже 317,5 тис осіб. 1002 відвідувачам було відмовлено в допуску до судів у зв’язку з підвищеною температурою тіла та наявними ознаками респіраторних захворювань і запропоновано звернутися до лікарів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на двох відвідувачів, які відмовилися дотримуватися карантинних заходів та одягнути захисні маски, складено адміністративні матеріали за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм).

"Найбільше відвідувачів з ознаками ГРВІ не допущено до судових установ міста Києва, Київської та Харківської областей", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Рада суддів України прийняла рішення щодо звернення до Верховного суду про конституційність обмежень суддівської винагороди на період карантину.

Українські Національні Новини

Суспільство