ukenru
z-pochatku-dobi-boyoviki-6-raziv-obstrilyali-pozitsiyi-zsu

З початку доби бойовики 6 разів обстріляли позиції ЗСУ

 • 6684 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Від початку поточної доби, станом на 9:00, зафіксовано 6 прицільних ворожих обстрілів позицій підрозділів Об’єднаних сил з боку бойовиків. Про це під час брифінгу заявив речник Міністерства Оборони України, полковник Максим Праута, передає кореспондент УНН.

Так, на Луганському напрямку окупанти тричі з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли захисників Кримського.

На Донецькому напрямку вночі під обстріл з гранатометів різних типів та стрілецької зброї потрапили позиції підрозділів Об’єднаних сил біля Водяного та Гнутового.

Вогонь у відповідь Збройні Сили України відкривали двічі. Втрат серед наших військових внаслідок бойових дій від початку доби немає.

Нагадаємо, минулої доби, 11 вересня, ситуація в районі проведення операції мала ознаки до загострення на окремих напрямках, проте залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами. Бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому противник двічі застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП