ukenru
z-pidyomnika-na-kurorti-dragobrat-vpali-lizhniki

З підйомника на курорті Драгобрат впали лижники - очевидці

 • 20247 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. З підйомника на гірськолижному курорті Драгобрат через несправність сидіння впали двоє лижників, а обслуговуючий персонал не надав їм своєчасної допомоги. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву постраждалої внаслідок інциденту Анни Самородової у Facebook

Потерпіла розповіла, що за 15-20 метрів після початку підйому від сидіння відламалась підставка для лижів, яка впала разом з нею і ще одним пасажиром підйомника.

"Підйомник ніхто не зупинив, мало того, що ми застрягли в цьому снігу, впали на залізяку, нам знизу співробітники Драгобрата кричать: "відповзіть звідти, приберіть голови, тут люди їдуть!" - зазначила Самородова.

Зазначається, що представники персоналу підйомника не побачили нічого страшного і припустили, що постраждалі самі винні у інциденті.

"Мені запропонували компенсацію. Щоб ця ситуація була забута. Скіпаси (квитки на підйомник, - прим. ред.). Тобто серйозно? А якщо завтра ще люди впадуть? А може комусь пощастить менше?", - висловила Самородова обурення реакцією персоналу.

УНН намагається отримати офіційну інформацію щодо інциденту.

Нагадаємо, у березні 2018 на відомому грузинському гірськолижному курорті Гудаурі через несправність крісельного підйомника постраждали відпочиваючі, в тому числі постраждали двоє українців

Українські Національні Новини

Кримінал та НП