ukenru
z-1-sichnya-2019-roku-v-kiyevi-zroste-kvartplata-kmda

З 1 січня 2019 року в Києві зросте квартплата

 • 14926 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. З 1 січня у Києві через підвищення тарифів на електроенергію для оптовиків зросте квартирна плата для населення. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Петро Пантелєєв під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"З першого січня набирає чинності закон про ринок електроенергії. Є достатньо серйозні зміни в постачанні, закупівлі електричної енергії, які треба урахувати… Зростає ціна електроенергії для експлуатації ліфтів, для освітлення місць загального користування, згідно з рішенням НКРЕКП, тому цей факт вплине на зростання вартості утримання будинків по всій країні безумовно", - наголосив Пантелєєв.

При цьому начальник Управління розвитку житлово-комунального господарства департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Віра Радченко уточнила, що вартість електроенергії для населення залишиться на тому ж рівні – 1,68 грн/кВт.

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг сьогодні ухвалила рішення щодо підвищення прогнозованої оптової ринкової ціни електроенергії на 2019 рік. При цьому очільниця регулятора Оксана Кривенко наголосила, що ціна на електричну енергію для населення залишається незмінною.

Українські Національні Новини

Економіка