yusov-poiasnyv-slova-budanova-pro-nastup-rosii-z-pivnochi

Юсов пояснив слова Буданова про наступ росії з півночі

 • 38430 переглядiв

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що хоча загроза з північного напрямку зберігається, ситуація активно змінюється, що вимагає постійного коригування подачі інформації, а українські сили безпеки і оборони уважно стежать за активністю ворога і вживають заходів протидії.

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов прокоментував слова очільника ГУР Кирила Буданова, який заявляв, що є проблеми, які мають тенденцію до загострення, але катастрофічної ситуації щодо загрози наступу з Півночі поки що немає. За його словами, інформація та обстановка активно змінюються, що вимагає постійних коректив у формах подачі інформації. Про це Юсов заявив в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Інформація і ситуація активно змінюється. І коли ми говоримо про форму подачі інформації, інтерв'ю поважним друкованим виданням, які виходять згодом за декілька тижнів і пізніше після факту проведення інтерв'ю, то звичайно треба робити певні поправки і корективи. Дане інтерв'ю брали тоді, коли активні дії були на Харківському напрямку і ворог продовжував свою наступальну операцію. Українські Сили безпеки та оборони по Харківщині зламали плани ворога і по іншому північному напрямку. Але справді загроза там залишається

- сказав Юсов.

Він наголосив, що окупанти не будуть полишати спроб дестабілізувати ситуацію, відволікати сили й засоби українських Сил безпеки й оборони.

Тому так, в цьому контексті це питання актуальне. Ми говоримо про російсько-українські кордони, ми говоримо про північний напрямок

 - додав Юсов.

Також він розповів, що розвідники бачать активність ворожих ДРГ на окремих ділянках північного кордону і спроби ротації, зміни, поповнення підрозділів, які зазнали значних втрат у живій силі та техніці.

Звичайно, Сили безпеки й оборони України за цим уважно спостерігають, готуються й проводять активні контрзаходи

- резюмував Юсов.

Нагадаємо

Очільник ГУР МО Кирило Буданов підтвердив існування проблем, що мають тенденцію до загострення, але запевнивши, що катастрофічної ситуації наразі немає.

Ці коментарі він зробив після запитання журналіста про можливе вплив планів кремля мобілізувати 300 тисяч росіян на наступні дії на сході та півночі.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Юсов пояснив слова Буданова про наступ росії з півночі

     • 38430 переглядiв