yevrobachennya-2024-vidbudetsya-u-malme

Євробачення-2024 відбудеться у Мальме

 • 911765 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Південне шведське місто Мальме було обрано для проведення 68-го пісенного конкурсу Євробачення у травні 2024 року, передає УНН із посиланням на EBU. 

Деталі

Обрання Мальме як міста-господаря відбулося після проведення конкурсної процедури з врахуванням умов для проведення заходу, здатності прийняти делегації, знімальну групу, уболівальників і журналістів, а також місцеву інфраструктуру. Мальме демонструвало свою готовність і вже має досвід проведення Євробачення.

Згідно з Мартіном Остердальом, виконавчим супервайзером пісенного конкурсу Євробачення, Мальме має сприятливі умови та інфраструктуру для проведення найбільшої у світі події живої музики. Він також зауважив, що Мальме прагне до різноманітності, інклюзивності та сталого розвитку, що узгоджується з цінностями конкурсу.

За словами Ебби Адіельссон, виконавчого продюсера SVT пісенного конкурсу Євробачення 2024, пропозиції, які надійшли від різних міст, були сильними і креативними, але Мальме відповідало всім критеріям і мало великі місця для проведення. Вона підкреслила, що Мальме є містом, де всі учасники і відвідувачі зможуть легко пересуватися, а також активно долучитися до святкувань.

Мальме стане третім містом, яке тричі прийматиме Євробачення. Раніше це вдалося столиці Швеції Стокгольму і Копенгагену. Рішення провести конкурс в Мальме показує їхню готовність створити незабутнє свято музики, різноманітності та єдності, яке приверне увагу всього світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення 2023: що відомо про цьогорічну переможницю Loreen та її пісню

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Євробачення-2024 відбудеться у Мальме

     • 911765 переглядiв

    Прикарпаття знову топить, рятувальники евакуюють людей

     • 450184 переглядiв

    Корупція у ТЦК стала корупцією № 1 в Україні - доповідь

     • 667732 переглядiв

    Україна повернула 382 депортованих рф дітей

     • 350786 переглядiв