ukenru
yermak-zayaviv-scho-vid-dzhuliani-varto-bulo-trimatisya-podali

Зустріч Єрмака і Джуліані привела до плутанини - The New Yorker (виправлено)

 • 12844 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Помічник Президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак заявив, що Україні потрібно було триматися подалі від неофіційних представників президента США Дональда Трампа. Про це він сказав в інтерв'ю The New Yorker, передає УНН.

"На початку серпня Єрмак і Джуліані вирішили зустрітися в Мадриді. "Чому ми повинні покладатися на спекуляції і розмови з других рук?" - згадував Єрмак. Але розмова, схоже, привела до ще більшої плутанини: Джуліані покинув зустріч з враженням, що Україна продовжить розслідування справи Байдена і ролі України в американських виборах 2016 року, в той час як Єрмак вважав, що дав лише загальні запевнення, що нова адміністрація буде розглядати цілу низку справ в рамках своєї загальної антикорупційної програми", - повідомляє видання.

У той же час, за словами джерела видання з кола Зеленського, він задався питанням, чи була взаємодія з такими неофіційними представниками президента США, як Джуліані, помилкою.

"Люди хотіли принести Президенту хороші новини. Я зустрів Джуліані, я все владнав. Але це ніколи не було так просто. Ми повинні були триматися подалі", - сказало джерело.

Нагадаємо, адвокат президента США Руді Джуліані і помічник Президента України Андрій Єрмак зустрілися в Мадриді, щоб обговорити майбутню зустріч лідерів двох країн.

Українські Національні Новини

Політика