ukenru
ye-podannya-vid-sbu-schodo-osib-iz-rosiyskim-gromadyanstvom-zelenskiy-rozpoviv-pro-chergovi-kroki-dlya-ochischennya-ukrayini

Є подання від СБУ щодо осіб із російським громадянством: Зеленський розповів про чергові кроки для очищення України

 • 1215358 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський анонсував чергові кроки для захисту та очищення України від тих, хто на боці агресора і зазначив, що є подання від СБУ щодо осіб із російським громадянством. Про це він повідомив у зверненні, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні ж я підписав відповідні документи, щоб зробити черговий крок для захисту та очищення нашої держави від тих, хто на боці агресора. Є подання від Служби безпеки щодо осіб, у яких зафіксована наявність російського громадянства. Завтра ж буде зроблений іще один юридичний крок на виконання санкційних рішень РНБО. І ми працюємо для того, щоб синхронізувати наші санкційні рішення з юрисдикціями партнерів. Вороги вільного світу не мають права користуватися вільним світом заради своїх інтересів", - заявив Зеленський.

Нагадаємо

Як стало відомо УНН напередодні, в січні чотирьох народних депутатів від забороненої партії “Опозиційна платформа – за життя” мали позбавити мандатів через наявність в них російського громадянства. В лютому, ймовірніше за все, така доля може спіткати ще п’ятьох представників цієї партії.

Українські Національні Новини

Політика