yakist-vody-u-berdiansku-pohirshuietsia-zhyteli-povidomliaiut-pro-sumnivnyi-vyhliad-ta-rizkyi-zapakh

Якість води у Бердянську погіршується: жителі повідомляють про сумнівний вигляд та різкий запах

 • 25363 переглядiв

Мешканці Бердянська повідомляють про погіршення якості води: вода з міського водогону каламутна, різка та сумнівного кольору.

Мешканці Бердянська продовжують висловлювати незадоволення щодо якості води з міської системи водопостачання, адже вода має каламутний вигляд, різкий запах і сумнівний колір, про це повідомила Вікторія Галіціна, пише УНН.

За словами Вікторії Галіціної бердянці й надалі негативно відгукуються про якість води, що надходить з централізованої системи водопостачання. Вода має каламутний вигляд, відчутний неприємний запах та сумнівний колір. Вона дадала, що сьогодні подача води так само відбувається із Бердянського водосховища на р. Берда.

Від початку цього року показники якості води в міську мережу не покращились, а навпаки погіршились та не відповідають вимогам ДсанПіН. Для порівняння між станом Бердовської води на грудень 2023 року та березень 2024 – зросли показники забарвленості та каламутності.

Неспроможність Бердянської окупаційної влади тримати ситуацію під контролем у сфері ЖКГ відзначив навіть гауляйтер. Скарг занадто багато, але вдіяти вони нічого не можуть, адже всі спеціалісти-комунальники давно виїхали з міста на підконтрольну територію

- пише Вікторія.

Нагадаємо

На Центральному ринку в окупованому Бердянську сталася масштабна пожежа, в результаті якої згоріло близько 10 торгових точок, де торгували одягом, постраждалих немає. 

Ірина Колеснік

Суспільство

Популярні

Новини по темі

У Сумах пролунали вибухи - ЗМІ

 • 117775 переглядiв

Microsoft призначила нового керівника Windows і Surface

 • 111621 переглядiв

Удар рф по Харкову: поранених та загиблих немає - мер

 • 48637 переглядiв