ukenru
walmart-stvorit-servis-golosovogo-shopingu-spilno-z-google

Walmart створить сервіс "голосового шопінгу" спільно з Google

 • 5880 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Американська торговельна мережа Walmart оголосила про початок співпраці з корпорацією Google для створення сервісу "голосового шопінгу". Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Раніше подібна функція була реалізована в магазинах мережі Whole Foods, контрольованих на даний момент найбільшим в світі онлайн-ретейлером Amazon.

Згідно з поширеною інформацією, можливість замовлення продуктів з дому за допомогою мови буде реалізовано за допомогою використання програми - голосового помічника Google Assistant. Доступ до нього є на більш ніж 2 млрд мобільних пристроїв.

Сервіс почне працювати в США вже в квітні. З його допомогою покупці зможуть замовляти і самостійно забирати покупки з більш 2,1 тис. магазинів і оформляти доставку з близько 800 супермаркетів мережі Walmart.

На даний момент "голосової шопінг" ще не дуже популярний, проте фахівці впевнені, що подібні технології будуть активно завойовувати ринок в найближчі роки.

У майбутньому компанія має намір ввести функцію "голосового шопінгу" і для інших платформ крім Google.

Нагадаємо, громадяни США витратили 6,22 млрд на покупки в інтернет-магазинах в “чорну п’ятницю” — день великих розпродажів, що на 23,6% більше показників минулого року.

Українські Національні Новини

Технології