vykhovav-chempiona-svitu-z-futbolu-trener-z-brovariv-stav-naimolodshym-v-ukraini-khto-otrymav-vyznannia-za-robotu-z-osobamy-z-invalidnistiu

Виховав чемпіона світу з футболу – тренер з Броварів став наймолодшим в Україні, хто отримав визнання за роботу з особами з інвалідністю

 • 10139 переглядiв

Олександр Лавський, 23-річний тренер з Броварів, став наймолодшим «Заслуженим тренером України». Він виховав чемпіона світу з футболу серед осіб з порушеннями слуху Рената Безпалюка.

23-річний тренер Броварів Олександр Лавський, який займається роботою з особами з інвалідністю отримав звання "Заслужений тренер України". Незважаючи на свій молодий вік, Олександру Лавському є чим пишатися -  саме він виховав чемпіона світу з футболу серед осіб з порушеннями слуху Рената Безпалюка. Про це у своєму tg-каналі повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко.

Мер наголосив, що Лавський є наймолодшим тренером в Україні, який отримав таке звання.

"Спортивне звання присвоєно Олександру за успішну та результативну тренерську діяльність з особами з інвалідністю. Відданий своїй справі тренер виховав чемпіона світу з футболу серед осіб з порушеннями слуху Рената Безпалюка.

До речі, 23-річний Олександр Лавський - наймолодший тренер України, який отримав таке високе спортивне звання", - писав Ігор Сапожко.

Додатково

У жовтні 2023 року збірна України U-21 людей з вадами слуху стала чемпіоном світу. У фіналі українська команда, у складі якої грав Роман Безпалюк, обіграла збірну Японії з рахунком 2:1.

Роман Безпалюк, окрім футболу також займається дзюдо – є призером українських та міжнародних змагань.

Від України на Олімпіаду їдуть шість спортсменів з Київщини. Четверо з них представляють Бровари04.07.24, 13:38

Лілія Подоляк

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    У столиці фунікулер закриють на плановий ремонт

     • 19228 переглядiв

    Орбан пообіцяв продовжити "мирну місію" попри критику ЄС

     • 28780 переглядiв