vyishov-treiler-dzhoker-2-zi-spivaiuchymy-khoakinom-feniksom-i-ledi-hahoiu

Вийшов трейлер фільму "Джокер 2" з Хоакіном Феніксом і Леді Гагою, які співають

 • 31213 переглядiв

Опубліковано трейлер фільму "Джокер: Божевілля для двох" з Хоакіном Феніксом і Леді Гагою в головних ролях. Продовження стане музичною комедією, прем'єра якої відбудеться 4 жовтня 2024 року.

Новий трейлер фільму Тодда Філліпса "Джокер: Божевілля для двох" показує гіпнотичний відеокліп із Хоакіном Феніксом і Леді Гагою в головних ролях. Пише УНН з посиланням на Variety.

Деталі

Хоакін Фенікс і Леді Гага "сіють хаос" в образах Джокера і Гарлі Квінн у трейлері продовження фільму "Джокер" 2019 року.

"Joker: Folie à Deux" вийде у прокат 4 жовтня 2024 року, після світової прем'єри на конкурсі Венеціанського кінофестивалю. Нагадаємо, що на цьому фестивалі перший фільм отримав "Золотого лева" у 2019 році.

"Folie à Deux" знову розповість про Артура Флека, відомого як "Джокер" (Хоакін Фенікс), але разом із Гарлі Квінн (Леді Гага). При цьому важливе місце в картині приділено музиці.

Таким чином, "Джокер 2" стане музичною комедією, в якій будуть показані божевілля і любов двох персонажів на тлі похмурого, старого Готема, яким його представив режисер Тодд Філліпс.

П’ять захоплюючих фільмів жахів: що подивитись у спекотні літні дні19.07.24, 19:51

У самому трейлері глядачі зможуть побачити музичні елементи "Joker: Folie à Deux", які давно передбачалися. Зокрема, Джокер наспівує кілька слів із пісні Френка Сінатри For Once in My Life; також Джокер і Гарлі співають "Get Happy" Сінатри.

Довідково

Коли вперше з'явилася інформація про фільм "Joker: Folie à Deux", було сказано, що це буде мюзикл. Але відтоді режисер Тодд Філліпс також заявляв, що його картина не буде повноцінним мюзиклом. Втім музика є "важливим елементом". Трейлер, що вийшов, дійсно це демонструє.

Marvel показав трейлер фільму "Капітан Америка: Прекрасний новий світ" вже без Кріса Еванса 12.07.24, 21:19

Ігор Тележніков

Культура

Популярні

Новини по темі