vyiavyly-poranenoho-holuba-u-chernivtsiakh-vidkryly-provadzhennia-cherez-zhorstke-povodzhennia-z-ptakhom

Виявили пораненого голуба: у Чернівцях відкрили провадження через жорстке поводження з птахом

 • 27980 переглядiв

Правоохоронні органи Чернівців порушили справу про жорстоке поводження з тваринами після того, як на одній з вулиць міста було знайдено пораненого голуба. Наразі тривають слідчі дії для встановлення винних осіб.

У Чернівцях виявили пораненого голуба - правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом жорсткого поводження над птахом, передає УНН.

…співробітники Чернівецького районного управління поліції встановлюють всі обставини жорстокого поводження із голубом на одній з вулиць обласного центру. Досудове розслідування триває 

– йдеться у повідомленні.

Деталі

Учора, 3 грудня, із заявою до поліції звернулася жителька обласного центру та розповіла, що 2 грудня на одній із вулиць міста виявлено пораненого птаха. 

Для з’ясування обставин на місце події негайного виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці обстежили територію, а також опитали можливих свідків та очевидців події.

Відомості за даним фактом слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські проводять необхідні заходи, спрямовані на встановлення осіб причетних до протиправних дій.

Антоніна Туманова

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Toyota планує збільшити продаж "зелених" авто у Європі до 2026 року

     • 27642 переглядiв