vyetnam-priynyav-inozemnikh-turistiv-vpershe-za-ostanni-20-misyatsiv

В'єтнам прийняв іноземних туристів вперше за останні 20 місяців

 • 15729 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Перші міжнародні туристи прилетіли до В’єтнаму майже через 20 місяців після того, як країна Південно-Східної Азії закрила свої кордони для стримування коронавірусу. Про це пише УНН з посиланням на AFP.

Деталі

Два чартерні рейси доставили понад 400 південнокорейських та японських повністю вакцинованих туристів із Сеула та Токіо до південного курортного міста Нячанг, повідомляють державні ЗМІ.

Цей район популярний серед гравців у гольф, любителів пляжного відпочинку та підводного плавання, а також може похвалитися розкішними готелями.

Рейси відбулися напередодні планів В’єтнаму, 20 листопада, відкрити курортний острів Фукуок для щеплених іноземних відвідувачів, сподіваючись прийняти принаймні 5 тисяч мандрівників у найближчі місяці.

Іноземні туристи, які бажають в’їхати до В’єтнаму, повинні пред’явити сертифікати про щеплення від Covid-19 і негативні результати тесту на коронавірус перед від’їздом.

Доповнення

Комуністична країна відчайдушно прагне відновити свою постраждалу економіку після місяців карантину.

Кордони В'єтнаму були закриті для іноземних відвідувачів з березня минулого року, а комерційні рейси в країну майже не відбуваються.

З тих пір у В’єтнамі було зафіксовано понад мільйон випадків коронавірусної інфекції і майже 23 тисячі смертей серед 100-мільйонного населення.

Поки що, близько 32% населення були повністю вакциновані.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На нафтопереробному заводі Кременчука сталася пожежа

     • 21627 переглядiв

    Кількість туристів, які в’їжджають в Україну зросла на 12%

     • 14700 переглядiв