ukenru
vvazhayu-tse-pozitivnim-zelenskiy-prokomentuvav-peregovori-putina-i-baydena

Вважаю це позитивним: Зеленський прокоментував переговори Путіна і Байдена

 • 22472 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Президент України Володимир Зеленський позитивно оцінив переговори президента Росії Володимира Путіна та американського лідера Джо Байдена. Під час брифінгу з прем’єр-міністром Республіки Хорватія Андреєм Пленковичем, Президент України додав, що хотів би прокоментувати подробиці переговорів після розмови з Байденом, передає кореспондент УНН.

Цитата:

“Я вважаю, це позитивно, що президент США говорив із президентом РФ… Найголовніше, що ми бачимо, — що є особиста реальна реакція і особиста роль президента Байдена у врегулюванні війни на сході. Мені здається, це найважливіше”, — заявив Президент.

Глава держави додав, що перемога України в тому, що США завжди підтримували суверенітет та незалежність України.

Додамо

Напередодні відбулася онлайн-зустріч президентів Росії та США. Основною темою переговорів була Україна та російське нарощування військової міці біля її кордонів.

Під час переговорів Путін заявив, що “Росія серйозно зацікавлена ​​в отриманні надійних, юридично зафіксованих гарантій, що виключають розширення НАТО у східному напрямку та розміщення у суміжних з Росією державах ударних наступальних систем озброєнь”, повідомили у Кремлі.

Як заявив радник США з національної безпеки Джейк Салліван на брифінгу за підсумками переговорів Путіна та Байдена, Байден не пішов на поступки Володимиру Путіну щодо гарантій не дозволити Україні вступити до НАТО.

Українські Національні Новини

Політика