ukenru
vtomivsya-v-chergoviy-raz-fedorov-pro-pidriv-zaliznichnogo-mostu-pid-melitopolem

"Втомився" в черговий раз - Федоров про підрив залізничного мосту під Мелітополем

 • 2103962 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Мелітопольський міський голова Іван Федоров прокоментував інформацію про підрив залізничного мосту під Мелітополем, зазначивши, що його було зруйновано ще в травні. росіяни намагалися його відновити декілька разів, і він знову не може функціонувати. Паро це Федоров повідомив під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

«В соціальних мережах та в цілому обговорюється питання щодо руйнування чергового залізнодорожнього мосту. Я хочу зазначити, що цей міст було зруйновано ще в травні, після цього рашисти намагалися його відновити декілька разів, і знову він не може функціонувати, «втомився» в черговий раз», - розповів Федоров.

Окрім того, Федоров підкреслив важливість цього мосту.

«Саме через залізну дорогу рашисти сьогодні намагалися перекидати своє тяжке озброєння, свої боєприпаси. З Мелітополя на Токмак й потім в бік Бердянська та Маріуполя й Донбасу вони намагалися через цей міст направляти своє важке озброєння. Сьогодні знову не зможе функціонувати цей шлях для них (росіян – ред.)», - сказав Федоров.

Доповнення

Місцеві ЗМІ повідомляли, що під Мелітополем підірвали міст. Удар був завданий мостом біля села Світлодолинське Мелітопольського району. 

У грудні 2022 року повідомлялося, що під тимчасово окупованим Мелітополем обстріляли міст, через який росіяни перекидали свою техніку.

Українські Національні Новини

Війна