ukenru
vseukrayinskiy-vidkritiy-chempionat-geroyiv-ato-startuye-za-kilka-dniv

Всеукраїнський відкритий чемпіонат Героїв АТО стартує за кілька днів

 • 7166 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. За два дні, 12 квітня, у кількох містах України розпочнуться змагання в рамках Всеукраїнського відкритого чемпіонату Героїв АТО. Про це повідомляє прес-служба Федерації Футболу України, передає УНН.

"Загалом у турнірі візьмуть участь 34 колективи, сформовані на базі структур сектору безпеки та оборони України, добровольців та ветеранів АТО", - розповіли у Федерації.

Організаторами змагань є Федерація футболу України та Національна рада спортивної реабілітації захисників України.

"Поєдинком-відкриттям турніру стане матч між національною збірною серед ветеранів України та збірною учасників відкритого чемпіонату Героїв АТО, який розпочнеться у п’ятницю, 12 квітня, об 11.00, у Лютежі, неподалік від Києва", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України піднялася на три позиції у рейтингу ФІФА

Зазначається, що цьогоріч матчі чемпіонату пройдуть у три етапи.

"На першому етапі учасники, розділившись на шість дивізіонів за географічним принципом (Південь, Північ, Захід, Схід, Центр та Київ), із квітня по вересень проведуть між собою поєдинки у два кола. По дві найкращі команди з кожного дивізіону вийдуть до попереднього фінального раунду. На цьому етапі команди-учасниці будуть поділені на чотири групи, по три команди в кожній, які протягом вересня змагатимуться за вихід до наступного етапу", - розповіли у ФФУ.

До вирішального раунду змагань вийдуть чотири команди. Півфінальні матчі відбудуться 13 жовтня, фінальний поєдинок — 14 жовтня, у День захисника України, поінформували у Федерації.

Нагадаємо, напередодні, ветерани АТО попросили ФФУ об’єднати два футбольних чемпіонати серед захисників України в один. 

Українські Національні Новини

Спорт