ukenru
vrizalasia-u-vantazhivku-pry-vyizdi-iz-zapravky-u-dtp-zahynula-vodiika-ta-5-richna-dytyna-nemovlia-v-reanimatsii

Врізалася у вантажівку при виїзді із заправки: у ДТП загинула водійка та 5-річна дитина, немовля в реанімації

 • 23503 переглядiв

Трагічна аварія під Калушем призвела до загибелі жінки та 5-річної дівчинки, коли легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою, а 6-місячне немовля опинилося в реанімації.

Трагічна ДТП під Калушем в Івано-Франківській області призвела до загибелі жінки та 5-річної дівчинки, коли Volkswagen Golf, виїжджаючи із заправки, зіткнувся з вантажівкою, а 6-місячне немовля опинилося в реанімації, повідомили у ГУНП в області, пише УНН.

Деталі

Аварія сталася поблизу Калуша.

Правоохоронці, що прибули на місце, встановили, що відбулося зіткнення між вантажівкою з причепом Volvo та автомобілем Volkswagen Golf.

Встановлено, що 32-річна водійка іномарки з Коломиї, здійснюючи виїзд з території АЗС з виконанням повороту ліворуч на автодорогу, допустила зіткнення із вантажівкою, якою керував 26-річний чоловік. Водій рухався прямо.

У результаті ДТП, водійка та двоє неповнолітніх пасажирів отримали важкі тілесні ушкодження. Постраждалі були терміново госпіталізовані до місцевої лікарні.

"Жінку та 5-річну дівчинку медикам врятувати не вдалося. Ще один пасажир, піврічне немовля, наразі в реанімаційному відділенні Калуської ЦРЛ", - повідомили у поліції.

Поліцейські перевірили водія вантажівки на стан сп’яніння. Він був тверезий.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. 

П'яний водій на ВАЗі врізався у мікроавтобус на зустрічній, є жертви: повідомляється, що у ДТП потрапив автомобіль "На щиті"27.02.24, 12:59 • [views_0]

Юлія Шрамко

Кримінал та НП