ukenru
vr-rekomenduyut-pidtrimati-zakonoproekt-zelenskogo-pro-diyalnist-sbu

ВР рекомендують підтримати законопроект Зеленського про діяльність СБУ

 • 15311 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Парламентський комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендує Верховній Раді прийняти за основу президентський законопроект про діяльність СБУ. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Апарату ВРУ.

“Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендує Верховній Раді прийняти за основу законопроект (№3196) щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності Служби безпеки України”, - йдеться у повідомленні.

Так, парламенту рекомендують ухвалити цей законопроект з доопрацюваннями Комітету.

Додамо, законопроектом пропонуються зміни щодо правової регламентації діяльності СБУ, зокрема, передбачено визначення мети діяльності СБУ, оптимізація штатної побудови, осучаснення питань грошового, соціально-побутового, пенсійного забезпечення співробітників СБУ тощо.

Законопроектом запроваджується адміністративне покарання за невиконання посадових осіб СБУ функцій або повноважень – передбачається штраф від 15 до 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Як повідомляв УНН раніше, ВРУ відправила на повторне перше читання у комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки президентський законопроект №3196 щодо удосконалення діяльності Служби безпеки України.

Українські Національні Новини

Політика