ukenru
vpershe-v-istoriyi-ukrayina-vistupit-u-parnomu-chs-z-korlingu

Вперше в історії Україна виступить у парному ЧС з кьорлінгу

 • 16068 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. З 20 по 27 квітня в норвезькому Ставангері проходитиме 12-й чемпіонат світу з кьорлінгу серед змішаних пар, на якому вперше буде представлена команда з України, повідомляє УНН з посиланням на НОК України.

У престижному старті візьмуть участь збірні з 48-ми країн, які змагатимуться у 6-ти групах (по 8 команд у кожній). Україна буде представлена дуетом у складі Євгена Стадника та Олени Паздерської.

Наша команда зіграє проти суперників з Білорусії, Гонконгу, Данії, Канади, Румунії, Швеції та Японії, грою з якою 20 квітня українці розпочнуть свій виступ на турнірі.

У круговому раунді змагань кожна команда проведе по 7 матчів й за його результатами будуть визначені 16 кращих команд, які братимуть участь у 1/8 фіналу. Ті команди, що переможуть у 1/8 фіналу та чвертьфіналах, боротимуться за призові місця турніру. Так, півфінали, гра за "бронзу" і фінал відбудуться 27 квітня.

Зазначимо, попри те, що змагання у змішаних парах – це досить молода дисципліна, однак вона вже дебютувала на Олімпійських іграх.

Нагадаємо, що жіноча збірна Швеції стала чемпіоном на Олімпійських іграх-2018.

Українські Національні Новини

Спорт