voyini-sso-znischili-rosiyskiy-ural-z-iranskim-boyekomplektom-do-rszv-grad

Воїни ССО знищили російський "Урал" з іранським боєкомплектом до РСЗВ "Град"

 • 41032 переглядiв

КИЇВ.17 листопада. УНН. Сили спеціальних операцій ЗСУ після отримання даних розвідки про замасковану російську техніку на Південному напрямку, скоригували вогонь артилерії, та застосувавши FPV-дрони, вдарили по ній. В результаті знищено вантажний «Урал» окупанта, а також 55 реактивних снарядів, за даними розвідки - іранського виробництва. Про це повідомляє пресслужба ССО Збройних сил України, передає УНН.

Цитата

«ССО навели вогонь артилерії і вдарили FPV-дронами по російському “Уралу” з іранськими снарядами. Під час проведення повітряної розвідки на Південному напрямку оператори ССО виявили замасковану техніку противника. Екіпаж БпАК оперативно скоригував по цілям вогонь артилерії підрозділів Сил оборони, а також застосував для ударів власні FPV-дрони», - інформує Telegram-канал ССО ЗС України.

У результаті роботи знищено вантажний автомобіль “Урал-4320” з боєкомплектом до РСЗВ БМ-21 “Град” (за даними розвідки – 55 реактивних снарядів іранського виробництва)» та пошкоджено РСЗВ БМ-21 “Град”.

Нагадаємо

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило відео, як спецпризначенці «Стугни» та «Братства» проводять підготовку та реалізують рейди на територію тимчасово окупованого Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще плюс 1140 окупантів і 27 танків: Генштаб оновив дані про втрати ворога

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Метеорний дощ Леоніди: коли і як можна побачити зорепад

     • 22731 переглядiв

    Собака президентки Молдови вкусив лідера Австрії

     • 84820 переглядiв

    Очільник Пентагону розповів про канали зв'язку з рф та шойгу

     • 18928 переглядiв

    В окупованому Криму знову гучно: було чути два вибухи

     • 19514 переглядiв