vorozha-ataka-po-komyshanakh-na-khersonshchyni-deviat-postrazhdalykh-16-richnyi-khlopets-u-reanimatsii

Ворожа атака на Комишани на Херсонщині: дев'ять постраждалих, 16-річний хлопець у реанімації

 • 22712 переглядiв

Внаслідок російського обстрілу селища Комишани на Херсонщині постраждало 9 людей. 16-річний хлопець у важкому стані в реанімації, його 10-річна сестра також у лікарні з легшими пораненнями.

Через російський обстріл селища Комишани на Херсонщині 16-річний хлопець знаходиться у важкому стані в лікарні, а його 10-річна сестра отримала більш легкі поранення, але також знаходиться у лікарні. Про це розповів речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

У нас було завжди трошки тихіше на вихідних, а ці вихідні показали велику кількість жертв та постраждалих. Діти постраждали вчора в наслідок обстрілу Комишан. Зараз одна дитина, 16-річний хлопчик знаходиться у важкому стані в лікарні, його продовжують тримати в реанімації. Його 10-річна сестра також в лікарні, але в більш легкому стані

- розповів Толоконніков.

За його словами, загалом в Комишанах постраждало дев'ять людей.

Загалом вчора вісім людей постраждало внаслідок обстрілу Комишан. Сьогодні додався ще один, загалом дев'ять (постраждалих – ред.)

- сказав Толоконніков.

Окрім того, він наголосив, що можна фіксувати те, що суттєво посилилися ворожі обстріли на Херсонщині.

Доповнення

28 липня через російські обстріли Херсонщини постраждала родина, а саме дві жінки та двоє дітей, їх доставили до лікарні.

Сьогодні, 29 липня стало відомо, що до лікарні за допомогою звернувся житель селища Комишани, який постраждав внаслідок вчорашнього ранкового обстрілу.

"У 40-річного чоловіка діагностували вибухову та черепно-мозкову травми, а також контузію. Медики надають потерпілому необхідну допомогу", - повідомляє Херсонська ОДА (ОВА).

Країна-терорист вивезла 1000 українських дітей з Херсонщини до Кабардино-Балкарії - Лубінець28.07.24, 01:51

Анна Мурашко

Війна

Популярні

Новини по темі

Міністр освіти та науки Японії прибув до України

 • 87872 переглядiв