voroh-vnochi-zavdav-masovanoi-ataky-dronamy-po-zhytomyrshchyni-poshkodzheno-infrastrukturnyi-obiekt

Ворог вночі завдав масованої атаки дронами по Житомирщині: пошкоджено інфраструктурний об'єкт

 • 25949 переглядiв

Вночі російські окупанти атакували Житомирщину близько 10 дронами-камікадзе. ППО збила більшість цілей, але пошкоджено інфраструктурний об'єкт та близько 10 приватних будинків. Жертв немає.

Російські окупанти сьогодні вночі завдали масованої атаки дронами-камікадзе по Житомирщині. Сили протиповітряної оборони вразили більшість з близько 10 повітряних цілей. Через падіння  уламків та ударною хвилею від влучання пошкоджено близько 10 приватних будинків та інфраструктурний об'єкт. Про це повідомив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко, пише УНН.

Сьогодні вночі ворог завдав масованої атаки  дронами-камікадзе на Житомирщину. Сили  протиповітряної оборони вели інтенсивну "антишахедну" роботу та вразили більшість з близько 10 повітряних цілей

- написав Бунечко у Facebook.

Він повідомив, що внаслідок падіння уламків та ударною хвилею від влучання пошкоджено близько 10 приватних будинків та інфраструктурний об'єкт.

Жертв та постраждалих немає. Триває ліквідація наслідків. Громадянам чиї будівлі зазнали ушкоджень буде надана необхідна для відновлення допомога

- зазначив Бунечко.

Армія рф уночі знову атакувала Одещину дронами: є руйнування адмінбудівлі, двоє постраждалих25.07.24, 08:35

Анна Мурашко

Війна

Популярні

Новини по темі

Amazon в Італії звинуватили в податкових махінаціях

 • 14464 переглядiв