voroh-ostannimy-dniamy-aktyvno-shturmuvav-pozytsii-prykordonnykiv-na-bakhmutskomu-napriamku-usi-sproby-vidbyto-demchenko

Ворог останніми днями активно штурмував позиції прикордонників на Бахмутському напрямку, усі спроби відбито - Демченко

 • 29813 переглядiв

Українські прикордонники відбили всі спроби ворога штурмувати позиції прикордонників на Бахмутському напрямку

Російські окупанти останніми днями найбільш активно штурмували позиції прикордонників на Бахмутському напрямку. Усі спроби ворога захопити українські позиції було відбито. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону у понеділок, передає кореспондент УНН.

За останні дні найбільш активно ворог штурмував позиції прикордонників на Бахмутському напрямку. Усі спроби ворога захопити наші позиції були відбиті. Натомість наші хлопці активно використовують міномети та інші засоби ураження для того, щоб відбивати атаки, а також завдавати ударів ворогу

- розповів Демченко.

За його словами, активною залишається повітряна розвідка, яка відстежує дії ворога та завдає ударів.

"Загалом, за минулий тиждень підрозділами Державної прикордонної служби було знищено один танк противника, також ще три броньовані транспортні засоби, спецтехніку, автомобільну техніку, більше ніж два десятки окупантів було знищено, частина також отримала поранення", - сказав Демченко.

Окрім того, за його словами, активними залишаються мобільні вогневі групи Державної прикордонної служби, які протягом минулого тижня знищили чотири "шахеди".

"Загалом, додатково було приземлено ще 12 безпілотників, якими ворог намагався атакували або відстежувати позиції, де несуть службу військовослужбовці ДПСУ. Також було знищено одну систему спостереження "Муром-М", - зазначив Демченко.

Доповнення

Прикордонники бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" за допомогою FPV-дрона залетіли в кабіну водія ворожого екскаватора та пошкодили систему управління на Куп'янському напрямку.

Анна Мурашко

Війна

Популярні

Новини по темі

рф посилила військову присутність в білорусі – ISW

 • 28168 переглядiв

В Авдіївці росіяни поранили ще одного жителя - ОВА

 • 30580 переглядiв

Енергетична система України стабільна - міністр

 • 35703 переглядiв