vorog-prodovzhuye-primusovu-pasportizatsiyu-na-okupovaniy-chastini-zaporizkoyi-oblasti-mer-melitopolya

Ворог продовжує примусову паспортизацію на окупованій частині Запорізької області – мер Мелітополя

 • 724655 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Представники окупаційної влади рф продовжують примусову паспортизацію українців на окупованій частині Запорізької області. Про це повідомляє Мер Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

Цитата

«Ворог продовжує примусову паспортизацію на окупованій частині Запорізької області – аусвайси вже заготовані для всіх мешканців ТОТ. Окупанти все більше тиснуть на людей, щоб нав’язати російське громадянство. Важливий факт: людям роздають паспорти, виготовлені в лютому 2023 року. Тобто окупанти не зважатимуть на реальну потребу в паспортах, а нав'язуватимуть їх абсолютно всім будь-якими методами», - йдеться у повідомлені.

Деталі

Федоров наголошує, що окупанти створюють додаткові перепони для тих, хто відмовляється добровільно отримувати паспорт країни-окупанта. Наприклад, без паспорта рф вже неможливо отримати соціальні виплати і медичну допомогу. Крім того, окупанти на блок-постах забирають і рвуть українські документи місцевих мешканців, тим самим провокуючи отримати хоча б якійсь документ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримують через відсутність паспортів рф, мінують домівки та грабують: в Міноборони розповіли про безчинства окупантів на окупованих територіях.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    «Довічник»: Пригожин – труп, його зачистять свої ж

     • 2128015 переглядiв

    Пригожина можуть ліквідувати у білорусі, - CNN

     • 3766835 переглядiв