voloshyn-poiasnyv-slova-holovnokomanduvacha-zsu-pro-zbilshennia-linii-aktyvnoho-frontu

Волошин пояснив слова Головнокомандувача ЗСУ про збільшення лінії активного фронту

 • 66383 переглядiв

росія відкрила новий фронт, який був, але в "сплячому режимі" - йдеться про Торецький напрямок. Ворог намагається зі сторони  Горлівки на Торецькому напрямку в сторону Костянтинівки штурмувати позиції Сил оборони. Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі телемарафону, коментуючи заяву Головнокомандувачf ЗСУ про те, що лінія активного фронту збільшилася, передає кореспондент УНН.

Телеведуча зазначила, що Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявляв, що на сході України збільшується лінія активного фронту й до неї потрапляють інші населені пункти.

На запитання, як наразі змінюється ситуація, Волошин відповів: "Це малося на увазі? за словами Головнокомандувача ЗСУ, що проти нас наш сусід відкрив, скажімо так, новий фронт, однак він був, але дещо в такому "сплячому режимі" - це був Торецький напрямок. Противник там намагається проводити активні бойові дії здійснюючи обстріли з різних видів озброєння, а також з авіації по населеним пунктам, які є на Торецькому напрямку…".

Тому, як пояснив Волошин, малося на увазі, що росіяни намагаються зі сторони  Горлівки на Торецькому напрямку в сторону Костянтинівки штурмувати позиції українських військових.

"Малося на увазі, що ворог намагався та намагається зі сторони  Горлівки на Торецькому напрямку в сторону Костянтинівки штурмувати позиції наших військових. Звісно він переважає там піхотою й застосовує також артилерію", - сказав Волошин.

Доповнення

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявляв, що лінія активного фронту збільшилася.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Естонія надала Україні ЗРК Mistral

     • 79113 переглядiв

    Вибухи пролунали у Херсоні - ЗМІ

     • 30559 переглядiв