ukenru
vodiyiv-poperedili-pro-zasnizheni-dorogi-u-bilshosti-oblastey

Водіїв попередили про засніжені дороги у більшості областей

 • 8466 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Автодороги державного значення станом на ранок середи, 9 січня, в більшості областей засніжені, на півдні та в центрі сухі, у Донецькій області через поривчастий вітер виникають перемети. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані "Укравтодору".

"Стан покриття на автодорогах державного значення в більшості областей засніжений, на півдні та в центрі сухий, у Донецькій області через поривчастий вітер виникають перемети", - повідомили у відомстві.

Станом на 6:00 9 січня місцями невеликий сніг у Київській, Полтавський, Черкаській, Волинській, Дніпропетровській, Харківській, Луганській, Донецькій, Миколаївській та Запорізькій областях. На решті території без опадів.

"Проїзд на дорогах державного значення забезпечено", - запевнили в "Укравтодорі".

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 479 одиниць техніки та 698 робітників. Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами.

Нагадаємо, 9 січня по Україні температура повітря знизиться до 9 градусів морозу, на дорогах очікується ожеледиця, на сході помірний, на заході - невеликий сніг.

Українські Національні Новини

Суспільство