vodiy-traktora-yakiy-zbiv-ditinu-viyavivsya-voyinom-zsu-ta-bagatoditnim-batkom

Водій трактора, який збив дитину, виявився воїном ЗСУ та багатодітним батьком

 • 2247089 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Водій трактора, який ковшом зачепив 14-річну дівчинку в Одеській області, в результаті чого вона померла, виявився ветераном Збройних сил України, який має трьох неповнолітніх дітей. Про це повідомив сам водій, Сергій Пилипенко, який наразі перебуває в СІЗО. Письмове звернення Сергія виклала його дружина на своїй сторінці в Facebook.

Цитата

“Мене звати Сергій Пилипенко. 24 лютого 2022 року я пішов на фронт. Та через стан здоров’я за рік був комісований і повернувся додому – у свою рідну Березівку.

З фронту я повернувся, але битва для мене не закінчилася – життя в одну мить перетворилося на справжнє пекло. Тільки тепер я воюю не з окупантами, а з самим собою. 23 квітня цього року сталася страшна трагедія –загинула дитина. Не ворог, не злодій, а 14-річна дівчинка Єва.

Я їхав на тракторі та зачепив ковшем Єву. На жаль, вона померла. Я не знаю слів, які можуть допомогти її батькам пережити страшний біль втрати. Смерть дитини, то саме страшне, що може статися з батьками. Будь-які мої слова не повернуть Єву батькам. Я сам батько трьох дітей і я не знаю як би зміг пережити таку втрату – втрату цілого світу. Діти – найголовніше у нашому житті.

Кожної миті після страшної трагедії я думаю про те, що краще б мене наздогнала куля на фронті, ніж то горе що сталося.
На фронті все зрозуміло – ворог там, тут свої. А зараз у мене всередині і ворог і свій, Я воюю сам з собою, тисячу разів прокручую ту ситуацію, тисячу разів проклинаю ті страшні обставини, які стали причиною трагедії. Те що сталося, це і моя особиста трагедія.

Буде суд і буде вирок, я повністю сприяю слідству, я не боюсь вироку, я боюсь горя, яке захлеснуло як батьків дівчинки, так і мене”, - повідомив він.

Нагадаємо

23 червня, у місті Березівка унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 14-річна місцева дівчинка.

У лікарні вона померла від отриманих травм. Водія трактору, Сергія Пилипенка, перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий. Наразі він перебуває у СІЗО. Слідчі обласної поліції повідомили Пилипенку про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі