ukenru
vodiy-marshrutki-u-kiyevi-vidmovivsya-vezti-malikh-ditey-za-posvidchennyam-yogo-zvilnili

Водій маршрутки у Києві відмовився везти малих дітей за посвідченням: його звільнили

 • 25490 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. У Києві водій маршрутки відмовив малолітнім дітям у пільговому проїзді. Після з'ясування обставин конфлікту його звільнили з роботи. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції столиці, передає УНН.

Деталі

За даними правоохоронців, як стало відомо із допису киянина у соцмережах, 23 лютого на маршруті ст. м. Шулявська — ст. м. Либідська, водій маршрутного транспортного засобу у грубій формі відмовив його малолітнім дітям у пільговому проїзді.

"Патрульні з відділу безпеки дорожнього руху звернулися до директора фірми-перевізника та повідомили його про випадок. Разом вони розшукали вказаного водія. Після з'ясування обставин конфлікту його звільнили", - відзначили у патрульній поліції.

Правоохоронці нагадали, що безпідставна відмова від передбаченого законом пільгового перевезення громадян — є адміністративним порушенням та належить до компетенції Укртрансбезпеки.

Що було раніше 

Про інцидент розповів очевидець Рома Литвиненко на сторінці у Facebook "Солом’янка Київ". За словами чоловіка, дідусь з дітьми, приблизно 6 і 9 років, з багатодітної сім'ї, хотів проїхати за посвідченням. Але водій заявив, що безкоштовно пільговиків не повезе. А потім почав кричати на весь салон, що "нічого стільки народжувати".

Нагадаємо, у Миколаєві зняли на відео, як правоохоронці жорстко вивели з маршрутки пасажира без маски.

Українські Національні Новини

Київ