vodafone-poiasnyv-problemy-u-roboti-hlobalnym-zboiem-informatsiinykh-system-ide-postupove-vidnovlennia-posluh

Vodafone пояснив проблеми у роботі глобальним збоєм інформаційних систем: іде поступове відновлення послуг

 • 11801 переглядiв

Компанія Vodafone повідомила про збій у роботі інформаційних систем, який вплинув на інфраструктуру багатьох компаній світу. З 9:20 надання усіх послуг оператора поступово відновлюється.

Компанія Vodafone пояснила проблеми у роботі мобільного оператора у коментарі "Суспільному", вказавши на збій інформаційних систем, який вплинув на інфраструктуру багатьох компаній світу, надання послуг поступово відновлюється, пише УНН.

Деталі

У "Vodafone" повідомили, що причиною збою у роботі компанії "став збій в роботі інформаційних систем, який вплинув на інфраструктуру багатьох компаній світу".

З 9:20 надання усіх послуг поступово відновлюється.

Доповнення

У всьому світі стався глобальний IT-збій, пов'язаний із взаємодією антивірусу Crowdstrike та Windows. 

Надзвичайно масштабний каскад збоїв від США до Азії стався після того, як корпорація Microsoft повідомила про збій у своїх онлайн-сервісах, зокрема в онлайн-службах Azure і 365. Повідомлялося, що комп'ютери з Windows, на яких встановлено програмне забезпечення CrowdStrike, мають проблеми.

Також авіакомпанії American Airlines, United і Delta звернулися до Федерального управління цивільної авіації США (FAA) з проханням про глобальну зупинку всіх рейсів. Авіакомпанії  відчували проблеми зі зв'язком.

В Україні у роботі мобільного оператора Vodafone спостерігався збій. Також серед іншого повідомлялося про проблеми з Sense Bank і Monobank.

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    "Нова пошта" відновила роботу після збою

     • 16062 переглядiв

    У роботі Vodafone, Sense Bank та Monobank стався збій

     • 12435 переглядiв

    У світі стався глобальний IT-збій: що відомо

     • 13154 переглядiв