vnaslidok-vibukhu-na-festivali-nauki-v-ispaniyi-postrazhdali-18-ditey-video

Внаслідок вибуху на фестивалі науки в Іспанії постраждали 18 людей: відео

 • 173177 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Внаслідок вибуху на фестивалі науки на північному сході Іспанії постраждали 18 осіб, деякі з них серйозно, у тому числі 10 дітей віком від 3 до 13 років. передає УНН з посиланням на АР.

Деталі

Подія сталася під час демонстрації експерименту у Будинку культури у каталонському місті Жирона, приблизно за 100 км на північний схід від Барселони.

Під час демонстрації на фестивалі, організованому Університетом Жирони, на очах у аудиторії від 200 до 300 осіб, переважно сімей, вибухнув контейнер із рідким азотом. Постраждалі не отримали опіків. Однак більшість з них отримали поранення осколками металевої каністри, що вибухнула.

Важких травм зазнала 5-річна дівчинка. Зараз вона проходить лікування у лікарні Жирони разом із чотирма іншими тяжко пораненими - двома іншими дітьми у віці 10 та 12 років, 47-річною жінкою та 31-річним чоловіком.

Moment de l'explosió a la Casa de Cultura de Girona aquest vespre, en un experiment de Dani Jiménez durant la Nit Europea de Recerca. pic.twitter.com/1IoHpBgiFW

— SER CATALUNYA (@SERCatalunya) September 30, 2022

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі