vnaslidok-rosiiskoho-obstrilu-v-zaporizhzhi-zahynula-zhinka-rozpochato-kryminalne-rozsliduvannia

Внаслідок російського обстрілу в Запоріжжі загинула жінка; розпочато кримінальне розслідування

 • 53196 переглядiв

Під час російського обстрілу Степногірська в Запорізькій області загинула жінка, що стало приводом для кримінального розслідування воєнних злочинів та умисного вбивства.

Окупанти продовжують порушувати закони та звичаї ведення війни. Таким чином внаслідок учорашнього обстрілу селища Степногірськ на Запоріжжі загинула місцева жителька. Про це і про початок розслідування за цим фактом повідомив Офіс Генпрокурора, передає УНН.

Деталі

За процесуального керівництва Василівської окружної прокуратури Запорізької області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

За даними слідства вчора через те, що росіяни обстріляли Степногірськ на Запоріжжі загинула 56-річна місцева мешканка. Зруйновано адмінбудівлю та інші об’єкти інфраструктури населеного пункту.

Нагадаємо

Росіяни також 8 грудня обстріляли з артилерії Нікополь на Дніпропетровщині. Надзвичайники врятували з-під завалів 86-річну жінку, в будинок якої прилетів снаряд. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дев'ять сотень російських військових відправили до пекла українські захисники за минулу добу

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі