vlashtuvav-napidpytku-dtp-vnaslidok-yakoi-postrazhdala-dytyna-u-kyievi-vodiiu-povidomyly-pro-pidozru

Влаштував напідпитку ДТП, внаслідок якої постраждала дитина: у Києві водію повідомили про підозру

 • 27629 переглядiв

П'яний водій Ford Mustang спричинив ДТП у Києві, в результаті якої постраждали пасажир та 7-річна дитина. Йому загрожує до 8 років ув'язнення та заборона на керування автомобілем.

Повідомлено про підозру водію автомобіля "Ford Mustang", який у стані алкогольного сп’яніння влаштував ДТП. Тоді постраждала, зокрема, 7-річна дитина. Про це повідомила Київська міська прокуратура, передає УНН

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру водію у вчиненні ДТП з тяжкими наслідками у стані алкогольного сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 КК України)

- йдеться у повдіомленні прокуратури.

Згідно з матеріалами слідства, водій автомобіля "Ford Mustang" перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухався по вулиці Героїв Дніпра в напрямку вулиці Богатирська. Він перетнув подвійну суцільну смугу, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем "Ford Mondeo".

Як повідомляється, внаслідок ДТП пасажир автомобіля "Ford Mustang" отримав тяжкі тілесні ушкодження. Водій автомобіля "Ford Mondeo", пасажири цього автомобіля, а також їх дитина отримали легкі тілесні ушкодження.

Відповідно висновку проведеної судової токсикологічної експертизи у водія "Ford Mustang" виявлено 1,93 проміле алкоголю в крові, заявили в прокуратурі. 

Йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тепер водію загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 8 років.

На Буковині депутата запідозрили у скоєнні смертельної ДТП напідпитку01.04.24, 16:08

Тетяна Краєвська

Київ

Популярні

Новини по темі

На Київщині чоловік відрізав орендодавцю голову та язик

 • 20684 переглядiв