ukenru
vkusila-patrulnu-divchina-otrimala-dva-roki-umovno

Вкусила патрульну: дівчина отримала два роки умовно

 • 10144 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. У Чернігові суд призначив два роки умовного обмеження волі дівчині, яка вкусила за руку патрульну поліцейську. Про це УНН повідомили у прес-службі місцевої прокуратури.

Так, 13 червня 2018 року, близько 23:30, на просп. Миру в Чернігові сталася бійка. Патрульна поліції в ході припинення конфлікту отримала травму руки. Патрульну вкусила за ділянку кисті лівої руки одна з учасниць конфлікту - дівчина 1995 року народження.

Згідно висновку судово-медичної експертизи такі травми відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень, що не спричинили короткочасного розладу здоров’я. Стосовно дівчини було відкрито кримінальне провадження.

В судовому засіданні обвинувачена вказала, що винною себе не вважає, однак розповіла, що дійсно вкусила патрульну. Зі слів дівчини, зробила вона це через грубу поведінку до неї з боку поліцейських.

"Вироком суду обвинувачену засуджено за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України до покарання у виді 2 років обмеження волі. Також суд дійшов до висновку про можливість виправлення обвинуваченої без ізоляції від суспільства та звільнив останню від призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк у 2 роки", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, у Київській області чоловік вкусив поліцейського за ногу, коли його намагалися затримати.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП