vizit-do-londona-buv-rezultativnim-ye-domovlenosti-yaki-zalishili-poza-lashtunkami-zelenskiy

Візит до Лондона був результативним, є домовленості, які залишили поза лаштунками – Зеленський

 • 705169 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Президент Володимир Зеленський заявив, що його візит до Лондон був дуже результативним. Зокрема, є домовленості, які сторони залишили поза лаштунками. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресконференцію Зеленського у Брюсселі.

Цитата

"Я вважаю, що візит у Лондон був результативним. Ми наблизилися до надання далекобійної зброї та навчання пілотів. Також є деякі домовленості, які ми залишили за лаштунками, але вони є позитивними. Коли вони з'являться в нашій державі, то наша держава дізнається", – заявив Голова Держави.

Деталі

Водночас, він додав, що не хоче готувати росію до "сюрпризів", яка щоденно погрожує агресією та реваншистськими настроями на полі бою.

Президент також прокоментував зустріч з лідерами Франції і Німеччини – Еммануелем Макроном і Олафом Шольцем, додавши, що вона були позитивною.

"Що стосується Парижу та зустрічі з лідерами Франції та Німеччини: я сприймаю її позитивно. Щодо конкретики, багато не хочу формулювати публічно. Ми працювали над посиленням наших спроможностей в напрямку наступальних дій. Ми говоримо про броньовану техніку та танки. Я отримав позитив від нашої зустрічі", – додав Зеленський.

Доповнення

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак заявив, що питання далекобійної зброї та винищувачів для України "вирішене".

Водночас, міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що негайного перекидання британських винищувачів в Україну не буде.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі