viyskovi-navchannya-rf-vostok-spryamovani-na-te-schob-spraviti-vrazhennya-na-mizhnarodnu-auditoriyu-britanska-rozvidka

Військові навчання рф "Восток" спрямовані на те, щоб справити враження - британська розвідка

 • 109979 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. З 1 вересня у росії розпочалися щорічні Спільні стратегічні навчання "Восток-22", які є кульмінацією року військових навчань у рф. Проте, йдеться у звіті розвідки Міністерства оборони Великої Британії, попередні навчання виявилися неефективними і насамперед спрямовані на те, щоб справити враження, передає УНН.

Деталі

Як повідомляють розвідники, росія публічно заявила про участь 50 000 військових у навчаннях, однак малоймовірно, що цього року буде активно залучено більше ніж 15 000 військовослужбовців. Це близько 20% сил, які брали участь в останніх навчаннях "Восток" у 2018 році, зазначають у МО Британії.

Цитата

"Воєнні дії росії в Україні показали, що російські військово-стратегічні навчання, такі як "Восток", не змогли підтримувати здатність військових проводити широкомасштабні, складні операції", - йдеться в повідомленні.

У розвідці зазначили, що подібні заходи не заохочують до ініціативи й спрямовані насамперед на те, щоб справити враження на російських лідерів і міжнародну аудиторію.

Нагадаємо

росія зіткнулася з серйозним браком особового складу в Україні, готова відправляти поранених солдатів, повідомив офіційний представник США.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Над Миколаївщиною збили російський безпілотник "Картограф"

     • 107297 переглядiв

    Концерн Shell вийшов із проекту "Сахалін-2" у росії

     • 187858 переглядiв

    Літо-2022: у Києві зафіксували вісім температурних рекордів

     • 244381 переглядiв

    В Україні розпочали фінансування пенсій за вересень

     • 389322 переглядiв