ukenru
viyshov-treyler-ukrayinskogo-filmu-pro-svyatogo-mikolaya

Вийшов трейлер українського фільму про Святого Миколая

 • 25490 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Вийшов перший трейлер вітчизняної стрічки "Пригоди S Миколая", яка стане головною новорічною історією цього року. Про це повідомила прес-служба Державного агентства з питань кіно, передає УНН.

"Фільм, з якого у цьому році почнуться зимові свята, представляє перший трейлер історії про справжнє життя Супер Миколая та один незвичайний день сім’ї Василенків", - зазначили у відомстві.

За інформацією Держкіно, в фільмі задіяні Василь Вірастюк у "досить загадковому" амплуа та Маша Єфросиніна у ролі стурбованої мами, день якої виявився сповненим неочікуваних сюрпризів.

За задумом творців, проект тричі змінював назву. Перша, робоча назва "Груднева казка", яка містила акцент на атмосфері зимових свят, поступилася "Пригодам С. Миколая" як історії одного з головних героїв картини, і нарешті стала "Пригодами S Миколая".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився перший постер фільму "Дике поле"

"Ми намагалися допомогти аудиторії пройти шлях сприйняття Супер Миколая від Святого до Супергероя і заявити про певну синонімічність цих понять у фільмі", – зазначила продюсер картини Марія Кейл.

Режисер картини Семен Горов пообіцяв глядачам багато магії, гострого гумору і красивих ефектів, настрій справжнього новорічного свята у стрічці.

Також відомство повідомило, що комедія "Пригоди S Миколая" виходить у кінотеатральний прокат 13-го грудня 2018 року. Cтрічка знята компанією "Big Hand Films" за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Нагадаємо, Роман Бондарчук здобув нагороду за найкращу режисуру на першому Міжнародному алмаатинському кінофестивалі за роботу над фільмом "Вулкан".

Українські Національні Новини

Культура