ukenru
viyna-v-ukrayini-operativne-zvedennya-genshtabu-na-81-dobu-vtorgnennya-rosiyi-v-ukrayinu

Війна в Україні: оперативне зведення Генштабу на 81 добу вторгнення росії в Україну

 • 289123 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Генштаб ЗСУ повідомляє, що окупанти продовжують обстрілювати українські позиції та зазнають великі встрати серед особового складу та техніки Про це інформує УНН.

Деталі

Розпочалась вісімдесят перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

На Слов’янському напрямку ворог здійснював обстріли підрозділів Сил оборони України. Проводить доукомплектування та поповнення втрат, продовжує перегрупування військ для поновлення наступу у напрямку на Барвінкове та Слов’янськ.

В місті Маріуполь триває блокування наших підрозділів в районі заводу “Азовсталь”. Загарбники не припиняють завдавати авіаційних ударів та здійснювати артилерійські обстріли.

За наявною інформацією, у зв’язку зі значними втратами 810-ї окремої бригади морської піхоти чорноморського флоту в ході бойових дій на території Україні, прийнято рішення про доукомплектування бригади особовим складом з інших підрозділів, що входять до складу чорноморського флоту, зокрема членами екіпажів кораблів.

За попередню добу підрозділами протиповітряної оборони Сухопутних військ та Повітряних Сил було збито вісім повітряних цілей: сім БпЛА типу “Орлан-10, один літак.

Нагадаємо

Ситуація на Донбасі залишається дуже важкою - Зеленський.

Українські Національні Новини

Суспільство