ukenru
virobnitstvo-bayraktariv-v-ukrayini-yermak-rozpochav-vizit-do-turechchini

Виробництво “Байрактарів” в Україні: Єрмак розпочав візит до Туреччини

 • 251413 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Голова офісу Президента Андрій Єрмак розпочав візит до Туреччини, де зустрівся з керівниками компанії Baykar. Про це він повідомив у своєму Telegram, передає УНН.

Цитата

«Розпочав візит до Туреччини, де зустрівся з керівниками компанії Baykar та відвідав виробничі потужності компанії, що виробляє безпілотні літальні апарати «Байрактар». Також побував у Дослідницькому центрі компанії Baykar, засвідчивши його фактичне відкриття», – повідомив Єрмак.

Деталі

Під час зустрічі з керівниками компанії Халуком і Сельчуком Байрактарами Голова Офісу Президента обговорив поточні й майбутні проекти співпраці, зокрема щодо виробництва БПЛА на території України.

Ключовим елементом зміцнення стратегічного партнерства між Україною й Туреччиною буде створення навчального центру та заводу компанії «Байкар» на території нашої держави, а також спільне виробництво перспективних авіаційних двигунів.

Також, на виконання доручення Президента України Володимира Зеленського вручено Орден «За заслуги» ІІІ ступеня голові Ради директорів та технічному директору компанії «Байкар» Сельчуку Байрактару.

Нагадаємо

Турецька компанія Baykar планує збудувати в Україні не лише завод із виробництва ударних безпілотників Bayraktar TB2, а й дослідницький центр.

Українські Національні Новини

Політика