ukenru
vinnitske-pidpriyemstvo-namagalos-sfalsifikuvati-postavku-medobladnannya-dlya-likarni

Вінницьке підприємство намагалось сфальсифікувати поставку медобладнання для лікарні

 • 15480 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. У Вінниці, завдяки втручанню прокуратури, одній з лікарень міста повернуто медичне обладнання вартістю 3,5 мільйона гривень. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Вінницької області.

Згідно із повідомленням, правоохоронці встановили, що один з лікувальних закладів Вінниці уклав договір з приватним підприємством на поставку рентгенографічного апарату, попередньо сплативши за нього 3,5 млн грн бюджетних коштів.
Однак, отримавши оплату за товар, підприємство не виконало зобов’язання за договором та, всупереч вимогам чинного законодавства, не поставило необхідне медичне обладнання.

Вінницька місцева прокуратура звернулась з позовом до Господарського суду Вінницької області про стягнення з вищевказаного підприємства 3,5 мільйонів гривень.

У прес-службі зазначили, що після відкриття судом провадження у справі, підприємство, в добровільному порядку, виконало умови договору та поставило в лікарню коштовне медичне обладнання.

Раніше УНН повідомляв, що у столиці директора приватної фірми викрили у привласненні понад 6 млн гривень державних коштів, виділених на закупівлю медичного обладнання. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП