ukenru
viiska-rf-zavdaly-401-udar-po-zaporizkii-oblasti-ye-1-poranenyi

Війська рф завдали 401 удар по Запорізькій області: є 1 поранений

 • 106923 переглядiв

За минулу добу російські війська здійснили 401 обстріл 10 населених пунктів Запорізької області, включаючи ракетні, авіаційні, безпілотні та артилерійські удари, в результаті яких 1 людина отримала поранення та 19 випадків руйнувань.

За добу військовослужбовці рф здійснили 401 удар по 10 населених пунктах Запорізькій області. Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

За інформацією, окупанти запустили 1 ракетний та 2 авіаційні удари по Широкому й Роботиному. Крім того, над містами Вільнянськ, Біляївка, Гуляйполе, Левадне, Роботине, Мала Токмачка, Малинівка та Новоандріївка було зафіксовано атаку 96 безпілотних літальних апаратів (БпЛА).

Додатково, оборонні структури зареєстрували 16 обстрілів залпових реактивних систем (РСЗВ) по Малій Токмачці та Роботиному. Найбільш інтенсивні артудари стосувалися територій Гуляйполя, Оріхова, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного та Малинівки, де зафіксовано 286 обстрілів.

Додамо

На даний момент надійшло 19 випадків руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. На жаль, російські атаки призвели до травмування 1 людини в місті Оріхів.

Повітряні Сили виявили рух ударних БпЛА на півночі Запорізької області та на Дніпропетровщині05.04.24, 00:59 • [views_0]

Юлія Котвицька

Війна