vidsutnist-masshtabnikh-obstriliv-oznachaye-scho-rosiya-nakopichuye-raketi-dlya-atak-ukrayinskoyi-kritichnoyi-infrastrukturi-ignat

Відсутність масштабних обстрілів означає, що росія накопичує ракети для атак української критичної інфраструктури - Ігнат

 • 65020 переглядiв

Цитата

«Збільшення ракет було прогнозованим. ГУР повідомляло, що два місяці тому було близько 600 ракет, зараз ця цифра збільшена до 870. Оскільки обстрілів крилатими і балістичними ракетами довгий час не було, то висновки дуже прості – очевидно росія їх накопичує, оскільки минулого року витратила велику кількість ракет. Відповідно, Сили оборони мають готуватися до певних ризиків щодо атак на критичну інфраструктуру та інші військові і стратегічні об’єкти держави. Вони зроблять висновки з атак минулого року, як ми відбивали їх атаки і буде планувати свої удари відповідно стратегічного задуму, але з корекцією на минулий рік», - сказав Юрій Ігнат.

Деталі

Речник нагадав, що минулого опалювального сезона ворог випустив по енергетичній інфраструктурі понад 1000 ракет і дронів-камікадзе. Водночас він вважає, що росія не обмежена у засобах запуску ракет.

Він відзначив, що попри враження чергового корабля-носія «Калібрів» у Керчі, російська армія все ще має достатньо засобів для запуску крилатих ракет. Зокрема, і літаків Ту-95, Ту-160.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росія випробовує на українцях нові ракети для С-400 – Рувін

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі