vidnovlennia-roboty-kyivstar-ponad-95percent-bazovykh-stantsii-mobilnoho-zviazku-u-robochomu-stani

Відновлення роботи "Київстар": понад 95% базових станцій мобільного зв`язку у робочому стані

 • 50811 переглядiв

Повідомляється, що абонентам доступний голосовий зв`язок, в тому числі – в міжнародному роумінгу, послуги "Домашнього Інтернету".

Понад 95% базових станцій мобільного зв`язку "Київстар" на підконтрольній Україні території знаходяться у працездатному стані. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу "Київстар".

"Мережа Київстар відновлюється після наймасштабнішої в телеком галузі кібератаки. За минулу добу спеціалісти компанії відновили послугу міжнародного голосового роумінгу, усунули проблему з обривами дзвінків, стабілізували зв'язок в Києві. Наразі понад 95% базових станцій мобільного зв`язку на підконтрольній Україні території знаходяться у працездатному стані", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що абонентам доступний голосовий зв`язок, в тому числі – в міжнародному роумінгу, послуги "Домашнього Інтернету".

"Відучора розпочато відновлення доступу до послуг мобільної передачі даних, зокрема на заході України.  Сьогодні в планах компанії - подальше відновлення послуг передачі даних. Технічні роботи відбувається поступово, з дотриманням усіх вимог безпеки. Інформування про 100% працездатність сервісів, компанія буде робити по завершенні всіх стабілізаційних заходів", - інформує "Київстар".

 У деяких населених пунктах все ще можуть виникати короткочасні складнощі із якістю зв`язку, але спеціалісти компанії їх оперативно усувають. Нагадуємо, що якщо ваша SIM-картка не реєструється в мережі, треба перезавантажити телефон, або включити і виключити "авіа" режим. Також допомагає вибір мережі у налаштуваннях телефону.

Доповнення

Оператор "Київстар" відновив роботу 4G у Києві.

Через технічний збій у "Київстарі" абоненти мережі втратили доступ до мобільного зв’язку та інтернету. "Київстар" пояснив масштабний збій потужною хакерською атакою. СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом кібератаки на мережу.

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі