vidnovlennia-opalennia-v-odesi-trukhanov-podiakuvav-kiperu-za-dopomohu

Відновлення опалення в Одесі: Труханов подякував Кіперу за допомогу

 • 31152 переглядiв

Аварія на котельні в Пересипському районі Одеси залишила без опалення 246 будинків і 120 000 мешканців. Міська влада працює над вирішенням проблеми, в тому числі над встановленням модульних котелень, а ремонтні роботи, як очікується, займуть 10-15 днів.

Через надзвичайну ситуацію на одній з котелень міста в Пересипському районі залишились без опалення 246 багатоквартирних будинків, 120 тисяч населення, 25 освітніх закладів та медустанов. Над врегулюванням ситуації працює влада міста спільно з владою регіону, залучивши до процесу представників профільних служб. Про це сказав мер Одеси Геннадій Труханов, передає УНН.

Деталі

Так, у разі неможливості запуску котельні міська влада разом зі спеціалістами "Одесагаз" та інших профільних служб пропрацювали можливість підключення модульних котелень як резервний варіант, повідомив Труханов.

"Я дякую обласній військовій адміністрації за те, що ми сьогодні разом вирішуємо це питання. Доставку модульних котелень забезпечать працівники ДСНС України в Одеській області з усіх міст України, де вони є. Це дозволить дати тепло в домівки мешканців, підключаючи їх до мереж газопостачання. Кожна котельня буде встановлена на окрему групу будинків", - підкреслив міський голова.

Він також додав, що, за попередньою інформацією фахівців, стан труби дозволяє організувати опалювальний процес. За прогнозами - протиаварійні роботи триватимуть десь 10-15 днів.

"Наразі ведуться роботи з ліквідації наслідків. Дякую будівельним організаціям Стікон, Будова, що долучилися до розбору. Також ми розгортаємо палатки для обігріву, організовуємо гарячі напої та їжу для місцевих мешканців",- зазначив мер Одеси.  

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїль та ХАМАС продовжили перемир'я ще на два дні

     • 33861 переглядiв