ukenru
vidkriti-uroki-futbolu-proyshli-na-dnipropetrovschini

"Відкриті уроки футболу" пройшли на Дніпропетровщині

 • 11374 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Фестивалі "Відкриті уроки футболу", що проводяться в адаптованому форматі з дотриманням усіх протиепідемічних норм, завітали до Дніпропетровської області. Про це повідомляє пресслужба УАФ, передає УНН.

Першою проект, що реалізується за підтримки Європейського Союзу, зустріла Раївська громада, де фестиваль пройшов у селі Михайлівка. Учні михайлівської, новоолександрівської та циганівської шкіл.

Наступною локацією "Відкритих уроків футболу" стало село Вишневе Софіївської ОТГ.

"У фестивалі взяли участь дев’ять шкіл місцевої громади: софіївська опорна школа та її філії (запорізька, любимівська та софіївська), а також миколаївська, володимирівська, новоюлівська, кам’янська, вишневська школи", - зазначають в УАФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слідом за Харківщиною "Відкриті уроки футболу" охопили Запоріжжя - УАФ

Наприкінці вересня "Відкриті уроки футболу" пройшли у місті Павлоград. Відкрили свято національний координатор проекту Євгеній Столітенко, виконавчий директор Асоціації футболу Дніпропетровської області Ярослав Дерев’янко, президент Дитячо-юнацької футбольної ліги області Роман Прощенко та голова Асоціації футболу міста Павлоград Олександр Єрмаков.

Участь у заходах проекту взяли вісім шкіл Павлограда: школи №№ 3, 6, 7, 12, 17, 20, НВК № 14 та гімназія з інтернатним відділенням. Усі учасники проекту в Дніпропетровській області отримали футбольні м’ячі, інвентар та екіпіровку від Української асоціації футболу.

Як писав УНН, до проекту УАФ "Відкриті уроки футболу" щороку долучаються тисячі дітей з різних регіонів України.

Українські Національні Новини

Спорт