video-z-dzhonni-deppom-viklikalo-chutki-pro-yogo-vizit-do-rf-yogo-predstavnik-sprostuvav

Відео з Джонні Деппом викликало чутки про його візит до рф: його представник спростував

 • 576084 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Голівудський актор Джонні Депп не планував візиту до росії, чутки про що з'явилися після появи відеозвернення актора, яке побачили в рф. Про це заявив генеральний директор кіно- та телевізійної виробничої компанії Деппа Стівен Дейтерс, пише УНН.

Деталі

Дейтерс спростував інформацію про нібито запланований візит актора до росії, заявивши, що відео призначене для глобального прокату і ніяких поїздок до росії не планується.

"Ні. Це було відео, зняте для світового прокату фільму. І візитів до росії не буде", - написав Дейтерс у Twitter у відповіді одному з користувачів у Twitter.

Nope. It was a video made for the global release of the film. And there will be no visits to Russia.

— Stephen Deuters (@sunstroke_house) July 13, 2023

We are grateful to our audience for bringing new information in regards to the Johny Depp video to our attention. Stephen Deuters, CEO of Depp's film & television production company, stated that the video was for global release and no trips to Russia were planned. A relief. pic.twitter.com/iJHCOw2psH

— UNITED24.media (@United24media) July 13, 2023

Доповнення

Міжнародна прем'єра історичної драми «Фаворитка» з Джонні Деппом та Майвенн відбулася на відкритті 76-го Каннського кінофестивалю.

Українські Національні Новини

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    Одеська область закупила ще 28 шкільних автобусів для дітей

     • 1324979 переглядiв